Jillian

Intuïtief kaartlegster. Helderwetend en heldervoelend. Gespecialiseerd in vragen over persoonlijke ontwikkeling, liefde en het leven.

Mijn naam is Jillian, een ervaren kaartlegster die gebruik maakt van haar helderwetende en heldervoelende gave. Graag help ik jou door middel van mijn ervaring, inzichten en kaartleggingen, om jou de juiste antwoorden te geven en jou op weg te helpen met jouw vraagstukken.

Van jongs af aan wist ik dat ik spiritueel begaafd was. Ik heb mij hierdoor op dieper niveau kunnen ontwikkelen om uiteindelijk tot mijn spirituele ontwaking te komen. Hierdoor ben ik in staat vanuit licht mensen te helpen, te adviseren en inzichten te geven zonder oordeel. 

Tijdens een consult bij mij staat centraal dat wij samen kunnen kijken wat jou tegenhoudt, waar je aan kunt werken en welke adviezen de engelen en kaarten voor jou hebben in dit moment. Ik zal je helpen te realiseren dat de kracht om positief te zijn en je leven richting te geven in jezelf zit. Creëren vanuit je eigen zijn, is waar ik heilig in geloof. 

Bij mij kun je terecht voor verschillende type vraagstukken: van liefde tot carrière en persoonlijke ontwikkeling. Ik help jou graag om de antwoorden te geven op jouw vragen en jou door middel van mijn gave naar het juiste pad te begeleiden.

 

NL 0909-1707 100 cpm