Angel


Een kaartlegster en astrologe met passie. Het licht naar al jouw vragen. 

Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Angel. Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen in hun spirituele traject, persoonlijke vragen en problemen. Of je nou vragen hebt over werk, liefde, financiën of andere problemen, je kunt voor alles bij mij terecht. 
 
Door middel van mijn gave als ervaren astrologe en intuïtief kaartlegster kan ik je de juiste inzichten geven en de rust terug laten keren in jouw situatie. Ook als je even in de knoop zit met jezelf kun je altijd contact met mij opnemen voor een reading.
 
Doordat ik mijn eigen techniek gebruik die ik door de jaren heen heb ontwikkeld, is elk consult persoonlijk op jou afgestemd en op jou alleen. Het is mijn passie om jou te helpen het vuur in jezelf terug te vinden. En het zou een eer zijn als ik degene kan zijn die jou daarbij mag helpen.
 
Doordat ik werk met de energie van de engelen zul je het consult en gesprek met mij al als ''helend'' kunnen ervaren. Dit is een natuurlijke kracht die ik bezit. Voor vragen over huisdieren en kinderen kun je ook bij mij terecht. Kortom, stel je gerust jouw vraag en laat mij jou begeleiden naar het licht in jezelf. 
 
Om jou te woord te staan ben ik ook regelmatig in de avond- en nachturen beschikbaar.
 
Laat je niet opvreten door de stress en zorgen, maar bel mij voor een geruststellend consult.
 

Liefs, 

Angel

 

NL 0909-1707 100 cpm