Cherelie

Medium voor vragen over liefde en werk. Antwoorden door middel van liefdevolle inzichten. Zuiver en objectief.

Welkom op mijn profiel. Mijn naam is Cherelie en ik bezit al van jongs af aan de gave om intuïtief op personen en situaties in te voelen. Al vroeg ontdekte ik dat ik heel goed mensen kon aanvoelen en hun energie lezen. Ik kon zelfs vertellen wat iemand de komende periode zou kunnen verwachten of hoe bepaalde zaken zich zouden gaan ontwikkelen. Het was dan ook geen verrassing, dat verschillende vrienden, kennissen en familieleden vaak bij mij terecht kwamen voor advies, of het nou ging over de liefde, werkt of andere persoonlijke problemen. 
 
Door middel van mijn ervaring als helderziende, maar ook mijn liefde en empathie voor jouw situatie, sta ik klaar om jou te helpen uit het diepste van mijn hart. Ik ben graag een luisterend oor voor jouw problemen en ik geef je van harte mijn raad of advies over bepaalde probleemstukken. Natuurlijk doe ik dit vanuit mijn helderziende gave en is het belangrijk dat je zelf de uiteindelijke keuzes mag maken in het leven. 
 
Ik heb tot op heden al velen mogen helpen en dit doe ik met alle liefde. Dus zit je met een dringende vraag, weet je het even niet meer of heb je gewoon iemand nodig om mee te praten? Ik ben er voor je. 
 
Liefs, 
 
Cherelie
 

NL 0909-1707 100 cpm