Next Love Reading

55,00

Categories: ,

Description

Next Love Reading

Welkom bij deze liefdesreading! Deze reading helpt jou om nieuwe inzichten te ontvangen op liefdesgebied en wat er mag komen naar de toekomst. Nog fijner is dat deze reading ook met jou meekijkt waar je jezelf eventueel blokkeert in de liefde en wat jij eventueel meer – of beter mag doen op liefdesgebied.

Mijn naam is Aisha en als ervaren kaartlegster voor complexe liefdeszaken kan ik direct intunen op jouw situatie en tot de kern komen. Dit reading kun je vergelijken met een mini reading die direct antwoord geeft op – voor jou – belangrijke vragen. Dankzij mijn jarenlange ervaring en eigen techniek die ik heb ontwikkeld om boodschappen te ontvangen en te lezen namens mensen, kan ik jou belangrijke, heldere maar ook liefdevolle boodschappen meegeven over jezelf.

Wat ontvang je in deze Reading?

Deze reading helpt jou om de belangrijkste vragen in de liefde te helpen beantwoorden. Tijdens deze reading kijk ik met jou naar de liefde en geef ik antwoord op de volgende vragen:

  • Wat mag jij verwachten in de volgende liefdesconnectie?
  • Wat brengt de toekomst met betrekking tot de liefde? (relaties, samenwonen, huwelijk)
  • Heb jij een blokkade in de liefde?
  • Is er een bepaald patroon aan de gang in jouw liefdesleven?
  • Wat mag er aan jouw kant veranderen op liefdesgbied?
  • Zijn er punten op liefdesgebied waar jij anders naar mag gaan kijken?
  • Welke boodschappen hebben de engelen voor jou op liefdesgebied?

De bovenstaande punten zijn punten die veelal naar voren komen tijdens een reading. Natuurlijk is het voor elk individu verschillend welke punten meer of minder van toepassing zijn. Uiteraard doe ik altijd mijn best tijdens een reading om de meest relevante boodschappen naar voren te brengen, maar ook de juiste nuance aan te geven in situaties waar nodig. Wat ik vaak nog het belangrijkste vind, is jou de punten meegeven waar jij eventueel jezelf blokkeert en bepaalde patronen aantrekt. Vaak geef ik bij de afsluiter een stukje key tot de oplossing mee en welke punten je aan mag werken (indien van toepassing).

De reading zorgt er dus veelal voor dat je een idee hebt over wat er gaat komen, maar dat je ook weer verheldering en duidelijkheid hebt over de belangrijke punten in de liefde. Hiermee geef ik jou de kracht, positiviteit en hoop mee, om de toekomst weer met volle moed tegemoet te gaan. Een reading bij mij is daarom een experience, waarbij ik altijd hoop jouw confidence een boost te geven.

Waarom een Reading door Aisha?

Een reading bij mij als intuïtief kaartlegster is een experience, waar ik door middel van positiviteit, een liefdevolle houding en met veel geduld en begrip licht schijn op jouw vraagstukken. In de liefde kan ik mooi in detail treden waar nodig. Daarnaast breng ik in mijn reading volledige objectiviteit mee. Dat houdt in dat ik geen persoonlijke ervaring of zaken, oordelen of mijn eigen kleuring betrek op jouw reading. Een no nonsense reading dus. De reading gaat over jou en slechts jou. Dit is wat mijn klanten veelal navertellen en enthousiast over zijn tijdens mijn reading. Dat ik zaken helder, duidelijk, met geduld maar ook liefdevol overbreng. I’m here to help you out!

Voor wie is deze reading

Deze reading is onder andere voor de singles die graag willen weten wat zij kunnen verwachten in de liefde, maar ook voor mensen die het gevoel hebben vast te lopen in de liefde of in een bepaald patroon te zitten, maar niet de vinger erop kunnen leggen waar dit vandaan komt.

Na het boeken

Dit is een e-mail reading. Je ontvang na bestelling een korte vragenlijst van mij. Jouw reading ontvang jij maximaal binnen 3-5 werkdagen na het terug ontvangen van de vragenlijst, maar uiteraard zo snel mogelijk. In de praktijk ontvangt men de reading veelal binnen 1-2 dagen. Bij enige vertraging zal ik altijd mijn best doen om jou hier tijdig over te informeren.

Let op

Deze reading is nieuw en bied ik momenteel voor een spot prijs aan. Ik steek veel tijd in de kwaliteit en presentatie van mijn readings, dus de prijs zal binnenkort stijgen. Boek dus snel deze reading, want binnenkort zal deze waardevolle informatie niet meer tegen deze prijs beschikbaar zijn.

Extra

Uit deze reading kan naar voren komen dat je nog vooruitgang te maken hebt op het gebied van zelfliefde. Weet dat ik daar ook een aparte reading voor aanbied, de Self Love Reading. Veel mensen onderschatten de waarde hiervan, maar als expert in complexe liefdeszaken kan ik bevestigen dat veel issues in de liefde als grondoorzaak hebben dat er op dieper niveau dingen niet lekker zitten. Zolang je daar niet actief mee aan de slag gaat, kan dit betekenen dat bepaalde type liefdes of patronen op je pad terug blijven keren. En dat wil je natuurlijk niet! Dus ik ben hier om je uit de brand te helpen en direct licht te schijnen voor jou op belangrijke elementen.

Talen

De reading is verkrijgbaar in het Nederlands of Engels.

Webshop

Onze webshop bevat een breed scala aan readings voor vrijwel al jouw vragen. De All Purpose Reading is vooral fijn als je een volledige reading wilt over alle zaken in jouw leven (werk, liefde, financiën, etc.).

Bekijk hieronder eens onze andere readings: