Amira

Tweelingzielencoach, gespecialiseerd in liefdesconnecties. Voor al jouw vragen op liefdesgebied vanuit kennis en bewustwording. 

Dag lieve ziel, mijn naam is Amira, ik werk intuïtief om mensen te helpen bij het begrijpen van moeizame, diepgaande zielsconnecties en andere liefdesconnecties.

De liefde kan soms een verwarrend proces zijn, waar een stukje opheldering en duidelijkheid heel fijn kan zijn. Als ervaringsdeskundige op dit gebied neem ik je tijdens een consult graag mee in een bewustwordingsproces, zodat alles wat op dieper niveau in jou schuilt, naar de oppervlakte mag komen. Ik help je het licht in jezelf weer terug te vinden, waardoor je met meer vertrouwen de toekomst weer tegemoet kunt.

Als specialist in zielsconnecties en soulcoach is het mijn taak om aan het licht te brengen wat dieper in jou schuilt, zodat jij dit zelf kunt transformeren tot een nieuwe energie en denkwijze. Het herkennen van onbewuste patronen in onszelf helpen ons ook begrijpen waarom wij bepaalde connecties aantrekken. Dus heb je het gevoel dat je een bepaald patroon hebt in de liefde en kan je niet je vinger erop leggen waar dit vandaan komt? Dan help ik je graag om hier eens dieper naar te kijken. 

Daarnaast heb ik door mijn kennis en ervaring een goed overzicht in verschillende type liefdesconnecties, waaronder karmische liefdesconnecties, zielsconnecties en tweelingzielen. Soms is het lastig het een te onderscheiden van het ander. Hier kijk ik ook graag met je mee om te zien wat er speelt, wat deze situaties jou vertellen en hoe je er het beste mee om kunt gaan. Terug naar jouw kracht, dat is waar ik voor sta. 

Liefs, 

Amira 

 
 
 
 
 

NL 0909-1707 100 cpm